مراسم بزرگداشت شهید آوینی در دانشگاه بیرجند برگزار شد

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۱۱ کد : ۲۷۵۴۲ اخبار ستادی
بزرگداشت شهید آوینی با حضور مصطفی دالایی، مستندساز کشوری و فیلمبردار روایت فتح به همت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه بیرجند، شامگاه یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳، در تالار ولایت برگزار شد.
مراسم بزرگداشت شهید آوینی در دانشگاه بیرجند برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مراسم بزرگداشت شهید آوینی با هدف آشنایی با شخصیت و ویژگی‌های این شهید والامقام و آشنایی با فعالیت‌های ایشان در حوزه فیلمسازی و همکاری و دوستی ایشان با مستندساز کشور مصطفی دالایی برگزار شد.
در این جلسه علاوه بر گفتگو با مصطفی دالایی، استاد حسنی از هنرمندان استان ، به طراحی زنده تصویر شهید آوینی پرداخت. همچنین گروه سرود مصباح با اجرای زیبای خود فضا را منور به نور شهدا کردند.
همچنین در انتهای برنامه در کنار تقدیر از مهمانان، قرعه کشی هم در بین دانشجویان صورت گرفت.