همزمان با دومین نشست مدیران امور دانشجویی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور انجام شد؛

کسب عنوان مدیر دانشجویی برتر منطقه ۹ کشور توسط مدیر دانشجویی دانشگاه بیرجند

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۰۳ کد : ۲۷۷۴۸ اخبار برگزیده
در مراسم اختتامیه دومین نشست مدیران دانشجویی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، دکتر مجید چهکندی مدیر دانشجویی دانشگاه بیرجند به عنوان مدیر دانشجویی برتر منطقه ۹ انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفت.
کسب عنوان مدیر دانشجویی برتر منطقه ۹ کشور توسط مدیر دانشجویی دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دومین نشست مدیران امور دانشجویی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور 19 الی 20 اردیبهشت‌ماه 1403 با حضور دکتر داداش‌پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان برگزار شد. در این نشست که به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری انجام شد حاضرین پس از ارائه تجارب موفق خود در حوزه دانشجویی به تبادل نظر در خصوص پیش‌نویس آیین‌نامه جامع اسکان در سراهای دانشجویی و پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی پرداختند. در پایان این نشست از مدیران دانشجویی شایسته مناطق دهگانه کشور با اهداء لوح تقدیر، تجلیل به عمل آمد. در این مراسم، دکتر مجید چهکندی مدیر دانشجویی دانشگاه بیرجند نیز به عنوان مدیر دانشجویی برتر منطقه ۹ انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفت.