مراسم بزرگداشت روز دانشجو روز یکشنبه ۱۹ آذر ۹۶ در سالن شهید بهشتی پردیس شهداء برگزار شد.
دکتر حسین بارانی رئیس دانشکده هنر دانشگاه بیرجند در این مراسم با تبریک روز دانشجو و ولادت حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع) تصریح کرد؛ دانشجو مظهر بیداری، آگاهی و استکبار ستیزی است و دانشگاه خاستگاه و مرکز آگاهی رسانی می باشد.
رئیس دانشکده هنر افزود: روز ۱۶ آذر به مناسبت نکوداشت ویاد سه شهید دانشجو نامگذاری شده است و دانشجویان بایستی در کنار رسالت اصلی خود که کسب علم، دانش و مهارت میباشد نسبت به مسائل جامعه نیز آگاهی و بیداری لازم را داشته باشند.
دکتر محمدعلی بیدختی معاون آموزشی دانشکده هنر تصریح کرد: علم و آگاهی جایگاه خاص و ویژه‌ای دارد که می تواند بشر را از ظلمات و سکون خارج سازد و به سمت تعالی و کمال سوق دهد.
 وی توصیه نمود که علاوه بر آگاهی درونی بایستی نسبت به فرهنگ، اجتماع و تحولات آن آگاهی داشته باشیم و هنرمند باید نسبت به جامعه خود شناخت لازم  را داشته باشد.
دکتر سیدمحمدحسین قریشی معاون سابق فرهنگی اجتماعی دانشگاه گفت: دانشجو همیشه پیشتاز و حاضر در صحنه اجتماع است و دانشجویان سرمایه فکری، اخلاقی، آینده نگر و پژوهشگر هر مملکت هستند.
در این مراسم از دانشجویان ممتاز با اهدای تندیس های ساخته شده توسط دانشجویان و اساتید تقدیر شد.