به مناسبت هفته مشاغل برگزار شد؛

بازدید دانش آموزان پایه دهم دبیرستان آیت الله خامنه ای از پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۳:۴۸ کد : ۲۷۵۳۹ اخبار دانشکده

دانش آموزان  پایه دهم دبیرستان آیت الله خامنه ای به مناسبت هفته مشاغل و به منظور آشنایی با رشته‌های کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست و دریافت راهنمایی‌ و مشاوره لازم ، روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ از واحدهای مختلف پردیس کشاورزی دانشگاه بیرجند بازدید کردند.

در این بازدید، که با حضور دکتر رضایی مدیر گروه مهندسی محیط زیست انجام شد کارشناسان شاغل در هر بخش ضمن خیر مقدم به دانش آموزان و آرزوی موفقیت برای ایشان، در خصوص معرفی رشته های فعال دراین پردیس، جایگاه و کاربرد آن در جامعه، کارآفرینی و اشتغالزایی، امکانات، تجهیزات و بخشهای مختلف پردیس توضیحات لازم را ارائه دادند. بازدید از  آزمایشگاه‌های مختلف، نهالستان و واحد دامپروری از برنامه های انجام شده درپردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست بود.

آخرین ویرایش۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳