نشست صمیمانه رئیس پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست با کارکنان واحد مزرعه

۲۱ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۰:۴۶ کد : ۲۸۷۲۲ اخبار دانشکده

نشست صمیمی دکتر مهدی جهانی، رئیس پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست با سرپرست و کارکنان واحد آموزشی- تحقیقاتی مزرعه با حضور دکتر محمودی معاون آموزشی و دکتر بخشی معاون اداری و مالی پردیس روز دوشنبه 19 شهریور 1403 با هدف بررسی مشکلات و ارائه پیشنهادات برگزار گردید.

در ابتدای این نشست، دکتر جهانی از زحمات و تلاش های کارکنان سخت کوش واحد مزرعه تقدیر و تشکر نمودند و واحد مزرعه را یکی از مهم ترین بخش های پردیس و دانشگاه قلمداد نمودند که علاوه بر تولید محصولات مختلف زراعی و درآمد زایی، نقش مهمی در برگزاری دروس عملی و مهارت ورزی دانشجویان، اجرای پایان نامه ها و رساله های دنشجویان تحصیلات تکمیلی دارد.

در ادامه نشست، آقای مهندس گندمی، سرپرست مزرعه در خصوص اهم فعالیتهای انجام شده در این واحد و برنامه های آینده واحد مزرعه توضیحاتی را ارئه کردند. سپس برخی از کارکنان واحد مزرعه، به بیان مشکلات و پیشنهادات خود پرداختند.