انتصاب عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی به سمت عضو کمیته علمی شبکه علمی تغییر اقلیم کشور

۰۲ مهر ۱۴۰۳ | ۰۸:۴۵ کد : ۲۸۸۰۲ اخبار دانشکده

براساس حکمی از سوی سرپرست پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار، دکتر محسن پوررضا بیلندی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی علوم و مهندسی آب دانشکده کشاورزی به سمت عضو کمیته علمی شبکه علمی تغییر اقلیم کشور منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در حکم انتصاب صادره از سوی دکتر سیدمصطفی سیادت موسوی، سرپرست پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار به دکتر پوررضا بیلندی آمده است؛ نظر به مراتب شایستگی و تجربیات علمی ارزنده جنابعالی در خصوص تغییر اقلیم، به موجب این حکم به مدت یکسال به عنوان عضو کمیته علمی شبکه علمی تغییر اقلیم کشور منصوب می‌شوید. امید است با توکل به ایزد منان، اهتمام لازم برای ایجاد شبکه علمی پویا را به کار بسته و موجبات تحقق آرمان‌های نظام اسلامی در وظایف محوله را فراهم آورید.