بازدید علمی دانشجویان ورودی ۱۴۰۰ رشته روان‌شناسی و اعضای کانون همیاران سلامت روان از آموزشگاه دکتر داریوش گنجی انجام شد

این بازدید با هدف آشنایی بیشتر در زمینه شرایط، شیوه‌ی توانبخشی و امکانات این مرکز و نحوه‌ی آموزش کودکان اوتیسم به همت مرکز مشاوره و سبک زندگی و با همکاری انجمن علمی روان‌شناسی و کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند، روز دوشنبه مورخ ۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ساعت ۹ الی ۱۱ با همراهی خانم دکتر اعظم هاشمیان‌مقدم برگزار شد.

این مرکز دارای بخش‌ها و امکانات متنوعی مانند: اتاق چندحسی، کاردرمانی، بهداشت و کلاس‌های درس بود. در ابتدای بازدید آقای عابدینی، مدیر محترم مرکز به توضیح مختصری درباره شرایط مدرسه و دانش‌آموزان، تحصیل در این مدرسه و برنامه کلاسی دانش‌آموزان پرداختند و از ابزارهای غربالگری برای ورود به این مرکز به آزمون گارسل و EDRT اشاره کردند. مدیر مدرسه با تاکید بر اینکه عوامل مختلفی، اوتیسم را مشخص می‌کند اشاره کردند که بچه‌های این مرکز غالباً مشکلات رفتاری و حسی دارند و خدمات ارائه شده مبتنی بر توانایی فردی هر کدام می‌باشد. در ادامه دانشجویان از قسمت‌های مختلف مرکز بازدید کردند و با دانش‌آموزان، معلمان و کاردرمانگر مدرسه تعامل داشتند. معلم یکی از کلاس‌ها بر حسب تجربه‌ی خود توضیح دادند که وضعیت بچه‌های اوتیسم تماماً مثل هم نیست و وضعیت هر دانش آموز را به اثر انگشتی تشبیه کردند که برای هر کسی متفاوت می‌باشد. در بخش کاردرمانی، کار با وسایل توضیح داده شد و کاردرمانگر بیان کرد که کلید ارتباط با بچه‌های اوتیسم این هست که مثل خودشان باشید. همچنین اشاره نمودند که ما از اتاق چند حسی فقط برای تحریک حسی دانش آموز استفاده می‌کنیم و جنبه آموزشی ندارد.

در پایان از کادر مدرسه بابت همکاری دلسوزانه و صمیمانه با دانشجویان تقدیر به عمل آمد و از دانشجویان نیز پذیرایی شد.

نظر شما :