رویداد ملی استارتاپ ویکند تخصصی زرناب
به همت دانشگاه بیرجند برگزار می‌شود:

رویداد ملی استارتاپ ویکند تخصصی زرناب جدید

رویداد ملی استارتاپ ویکند تخصصی زرناب از ۲۵‌ لغایت ۲۸‌ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ توسط زیست‌بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند، در سالن امید دانشگاه برگزار خواهد شد.

دیدار رئیس دانشگاه با معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی

دیدار رئیس دانشگاه با معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی جدید

نشست دیدار و گفتگوی دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند با مهندس علیرضا عباس‌زاده، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی روز چهارشنبه ۸ فروردین ۱۴۰۳ در استانداری خراسان جنوبی برگزار شد.

رئیس دانشگاه بیرجند با رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی دیدار کرد
به مناسبت آغاز سال نو انجام شد؛

رئیس دانشگاه بیرجند با رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی دیدار کرد جدید

دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند امروز چهارشنبه ۸ فروردین ۱۴۰۳ با دکتر حمید جهانشاهی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی دیدار کرد.

انعقاد تفاهم‌نامه بین دانشگاه بیرجند و اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی
به منظور افزایش همکاری‌های علمی ،آموزشی، پژوهشی و فرهنگی انجام شد؛

انعقاد تفاهم‌نامه بین دانشگاه بیرجند و اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی جدید

تفاهم نامه همکاری‌های فی مابین دانشگاه بیرجند و اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، همزمان با ولادت کریم اهل بیت، حضرت امام حسن مجتبی(ع)، روز سه‌شنبه ۷ فرورین ۱۴۰۳ در حوزه ریاست اداره کل آموزش و پرورش، به امضای دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند و دکتر موسوی‌نژاد، مدیرکل آموزش و پرورش استان رسید.

کمیته دانشگاهیان کنگره ملی ۲۰۰۰ شهید خراسان جنوبی تشکیل جلسه داد

جلسه کمیته دانشگاهیان کنگره ملی ۲۰۰۰ شهید خراسان جنوبی، روز یکشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ با حضور سردار یوسفی، دبیر اجرایی کنگره، دکتر لامعی، رئیس کمیته دانشگاهیان و دیگر اعضای کمیته در سالن شکوه شرق دانشگاه بیرجند برگزار شد.

کسب عنوان جوان برتر کشور، حاصل بیست سال تلاش در حوزه ادبیات است
در مصاحبه با جوان برتر کشور، بیان شد:

کسب عنوان جوان برتر کشور، حاصل بیست سال تلاش در حوزه ادبیات است

نگارسادات معصوم زاده، دانشجوی مقطع دکتری زبان و ادبیات فارسی (گرایش ادبیات غنایی) دانشگاه که در بخش ادبیات و شعر جشنواره ملی جوانان برتر ایران زمین حائز رتبه اول شد، در مصاحبه اختصاصی با روابط عمومی دانشگاه به تلاشهای خود برای کسب این عنوان اشاره کرد و بیان داشت: حاصل سالها تلاشم تا به امروز برگزیدگی در بیش از بیست جشنواره بین المللی، ملی و استانی در زمینه شعر و یادداشت و ویراستاری بیش از بیست عنوان کتاب  و ... بوده است.

کسب عنوان دانشگاه برتر در حوزه مراکز تندرستی و مشاوره ورزشی سال ۱۴۰۱
در مصاحبه با مدیر تربیت بدنی و فوق برنامه مطرح شد:

کسب عنوان دانشگاه برتر در حوزه مراکز تندرستی و مشاوره ورزشی سال ۱۴۰۱

دکتر علی ثقه الاسلامی، مدیر تربیت بدنی و فوق برنامه پس از کسب عنوان برتر دانشگاه بیرجند در  حوزه مراکز تندرستی و مشاوره ورزشی در مصاحبه‌ اختصاصی با روابط عمومی دانشگاه به اهم فعالیتهای این مدیریت و مراکز تندرستی و مشاوره ورزشی پرداخت.

ادامه مطلب
برگزاری سلسله جلسات هماهنگی برنامه‌های مشترک مرکز مشاوره و سبک زندگی با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی

سلسله جلسات هماهنگی برنامه‌های مشترک مرکز مشاوره و سبک زندگی با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی در تاریخ‌های ۵ و ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ در اتاق جلسات معاونت فرهنگی و اجتماعی برگزار گردید.

برنامه‌های اجرا شده و در دست اقدام در فضای سبز دانشگاه
در مصاحبه با مشاور و ناظر فضای سبز دانشگاه اعلام شد:

برنامه‌های اجرا شده و در دست اقدام در فضای سبز دانشگاه

مهندس صفایی، مشاور و ناظر فضای سبز دانشگاه در مصاحبه اختصاصی با روابط عمومی واطلاع‌رسانی دانشگاه به اقدامات اجرا شده شش ماهه گذشته و در دست اقدام در مجموعه فضای سبز دانشگاه اشاره کرد.

ادامه مطلب
مقاله دانشجوی کارشناس ارشد رشته بیومکانیک ورزشی به عنوان مقاله برتر چهاردهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی انتخاب شد

مقاله، شقایق زیوری کارشناس ارشد رشته بیومکانیک ورزشی با راهنمایی آقای دکتر محمد یوسفی و آقای دکتر سیدعباس فرجاد پزشک ؛ اساتید بیومکانیک ورزشی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه بیرجند و آقای Dr.Teddy Caderby؛ استاد دانشگاه reunion فرانسه، در چهاردهمین همایش بین المللی علوم ورزشی به عنوان مقاله برتر انتخاب شد.

برگزاری کارگاه آشنایی با پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان

کارگاه آشنایی با پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، در روز یکشنبه ۲۰ اسفندماه ۱۴۰۲، با سخنرانی آقای عبدالهی، رئیس گروه حسابرسی مالیاتی توسط زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی در محل سالن کنفرانس ساختمان مانا ۲ دانشگاه بیرجند برگزار شد.