کارگاه «از سرخوردگی زناشویی تا بازگشت به عشق» ویژه کارکنان دانشگاه بیرجند برگزار شد

کارگاه آموزشی «از سرخوردگی زناشویی تا بازگشت به عشق» ویژه کارکنان دانشگاه بیرجند، با تدریس سمانه موسوی، مشاور مرکز مشاوره و سبک زندگی، در روزهای شنبه ۹ و ۲۳ دی ماه ۱۴۰۲، به همت مرکز مشاوره با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه، به مدت ۴ ساعت به صورت مجازی و حضوری برگزار گردید.

سمانه موسوی، مشاور مرکز مشاوره در جلسه‌ی اول کارگاه درباره عوامل موثر بر سرخوردگی زناشویی، ارزیابی و اصلاح برداشت‌ها و قضاوت‌ها درباره خطاهای شناختی، حالات شخصیتی، سبک‌های ارتباطی و کنترل بیرونی صحبت کرد و در ادامه مهارت تحمل پریشانی را آموزش داد. در جلسه‌ی دوم، مدرس کارگاه ضمن مرور مباحث قبلی، به تفضیل به توضیح سبک‌های حل تعارض، گام‌های مدیریت خشم و سایر هیجان‌های ناخوشایند و مهارت ارتباط مؤثر پرداخت. این کارگاه به صورت تعاملی برگزار گردید و شرکتکنندگان به بیان نظرات و چالش‌های خود در رابطه با موضوع پرداختند و مدرس کارگاه نیز به پرسش‌‌های مطرح‌شده پاسخ داد.

نظر شما :