با حضور اعضای شورای صنفی کارمندان دانشگاه، آیین نامه اعضای غیر هیأت علمی مورد بازنگری قرار گرفت

به گزارش شورای صنفی کارمندان دانشگاه بیرجند، آیین نامه اعضای غیر هیأت علمی (کارمندان) دانشگاه بیرجند مورد اصلاح و بازنگری قرار گرفت. راستگو، رئیس دوره ششم شورای صنفی ضمن اعلام این خبر گفت: در پی نامه رئیس هیأت امنای دانشگاههای سراسر کشور مبنی بر لزوم بازنگری در آیین نامه های دانشگاهها، شورای صنفی کارمندان دانشگاه بیرجند بلافاصله پس از دریافت این نامه و جمع بندی نظرات کارشناسی با برگزاری جلسات فشرده و متعدد و با حضور کارشناسان خبره اداری نسبت به بازنگری و اصلاحات مجدد اقدام کرد. وی  در ادامه افزود: سعی شده تا تمامی ابهامات و مشکلات آیین نامه فعلی به حداقل ممکن برسد و امیدواریم با تصویب این آیین نامه مشکلات موجود کارمندان دانشگاهها به حداقل ممکن برسد.