برگزاری کارگاه اصول حفظ سلامتی از نگاه طب سنتی(پیشگیری از کرونا با طب سنتی)

۱۲ آبان ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۷ کد : ۱۰۴۳۵ اخبار ستادی
کارگاه اصول حفظ سلامتی از نگاه طب سنتی(پیشگیری از کرونا با طب سنتی)  به‌صورت مجازی برگزار شد.
برگزاری کارگاه اصول حفظ سلامتی از نگاه طب سنتی(پیشگیری از کرونا با طب سنتی)

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، کارگاه اصول حفظ سلامتی از نگاه طب سنتی(پیشگیری از کرونا با طب سنتی)  توسط دکتر نواب‌زاده به‌صورت مجازی ارائه شد.
این کارگاه به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری به‌مدت 4ساعت ویژه اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه برگزار شد.

دکتر مریم نواب‌زاده با اشاره بر تقویت سیستم ایمنی و بهبود کیفیت تغذیه بیماران از طریق روش‌های خاص درمانی طب اسلامی- ایرانی بر نقش طب سنتی در پیشگری از بیماری های ویروسی، به‌خصوص کرونا تاکید کرد.

نقش طب سنتی در درمان و پیشگیری از کرونا، تجربه موفق چین در درمان بیماران کرونایی و کاهش چشمگیر مرگ‌ ومیر کووید19 در آن کشور با استفاده از طب سنتی چین از دیگر موارد مطرح شده در این دوره آموزشی بود.