بازدید معاون پژوهش  و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه صنعتی بیرجند

۰۵ دی ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۳ کد : ۱۱۲۳۲ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دکتر رحیمی، معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  در راستای اجرای طرح آمایش و مدیریت آموزش عالی در خراسان جنوبی از دانشگاه صنعتی بیرجند بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر رحیمی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به همراه دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه معین خراسان جنوبی صبح امروز جمعه 5 دی 1399 در راستای طرح آمایش و مدیریت آموزش عالی استان از دانشگاه صنعتی بیرجند بازدید کرد.
دکتر رحیمی پس از بازدید از مرکز نوآوری، آزمایشگاه‌ها و فضای‌های آموزشی دانشگاه طی جلسه‌ای در جریان امکانات و فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی. دانشگاه صنعتی بیرجند قرار گرفت.