برگزاری نشست صمیمی انجمن دانش‌آموختگان با رئیس دانشگاه بیرجند

۲۳ دی ۱۳۹۹ | ۱۸:۴۶ کد : ۱۱۴۹۸ اخبار ستادی
نشست صمیمی انجمن دانش‌آموختگان با دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری نشست صمیمی انجمن دانش‌آموختگان با رئیس دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، نشست صمیمی انجمن دانش‌آموختگان با دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند امروز سه‌شنبه 23 دی 1399 در سالن جلسات شکوه شرق حوزه ریاست برگزار شد.
دکتر خامسان ضمن اشاره به راه‌اندازی دیر هنگام این انجمن، وظیفه اعضای انجمن را برای رسیدن به اهداف مهم دانست که لازمه آن تلاش مضاعف می باشد. وی در ادامه قول مساعد برای انجام درخواست‌های انجمن را داد و افزود: دانشگاه بیرجند آمادگی دارد فضا و امکانات لازم درجهت کارآفرینی در اختیار دانش‌آموختگان قرار دهد.
ایجاد دفتر اداری، راه‌اندازی سایت انجمن دانش آموختگان، استفاده از پتانسیل دانش آموختگان در امور پژوهشی، نواوری و کارآفرینی و همکاری متقابل برای برگزاری مراسم‌هایی همچون جشن دانش‌اموختگان از جمله موارد مطرح شده در این جلسه بود.