برگزاری جلسه بزرگداشت روز مهندس

۰۶ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۶:۳۶ کد : ۱۲۱۸۸ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
جلسه بزرگداشت روز مهندس توسط پردیس مهندسی و با مشارکت زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه روز سه شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۹ با حضور گسترده اساتید و دانشجویان به‌صورت مجازی برگزار شد.
برگزاری جلسه بزرگداشت روز مهندس

به گزارش روابط عمومی  و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، این جلسه با خیرمقدم دکتر ذوالفقاری رئیس پردیس مهندسی آغاز و سپس کلیپ معرفی پردیس مهندسی و نماهنگ خاطرات حضور دانشجویان پخش گردید. دکتر آقاابراهیمی استاد پیشکسوت و برجسته مهندسی برق، جایگاه مهندسی را از گذشته تا به حال بیان کرد و فرصت‌ها و تهدیدهای این عرصه را برشمرد. برنامه با پخش کلیپ اقدامات انجام گرفته در پردیس مهندسی در یک‌سال گذشته ادامه یافت. در ادامه دکتر ذوالفقاری درباره نگرش مهندسی صحبت کرد. پخش کلیپ گفت و گوی صمیمانه با اساتید اعلام شش مهارت زندگی توسط مهندس شورستانی از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.  دکتر احمدی زاده رئیس بنیاد نخبگان استان خراسان جنوبی با تبریک روز مهندس، بر اهمیت ایجاد شرکت‌های دانش بنیان توسط دانشجویان مهندسی و توجه دانشجویان به بحث نوآوری و کارآفرینی  تأکید کرد. برنامه با تشریح روال برگزاری مسابقه ایده کارآفرینی دانشجویان مهندسی و اعلام نفرات برتر دنبال شد. محمد قرائتی دانشجوی دکتری مهندسی برق، مجید نیازی دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک و محمد رضا پرارین دانشجوی کارشناسی مهندسی برق به عنوان نفرات برتر مسابقه معرفی شدند که به ترتیب کارت هدیه هفتصد، پانصد و سیصد هزار تومانی از طرف بنیاد ملی نخبگان استان خراسانی جنوبی به ایشان تقدیم خواهد شد و تمامی ایده‌های دریافت شده تحت حمایت مرکز نوآوری و شتابدهی دانشگاه قرار خواهند گرفت.