برگزاری کارگاه آموزشی خانواده پر مشکل در تربیت فرزندان «پیشگیری  و حل مسائل»

۱۶ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۵:۲۳ کد : ۱۲۳۳۳ اخبار ستادی
کارگاه آموزشی خانواده پر مشکل در تربیت فرزندان «پیشگیری  و حل مسایل » با حضور حجه الاسلام والمسلمین دکتر اخوی چهار شنبه ۱۳اسفندماه ۹۹ ساعت ۱۳در فضای مجازی برگزار شد.
برگزاری کارگاه آموزشی خانواده پر مشکل در تربیت فرزندان «پیشگیری  و حل مسائل»

به گزراش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، کارگاه آموزشی خانواده پر مشکل در تربیت فرزندان «پیشگیری  و حل مسایل »  به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه و همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه بیرجند چهار شنبه 13اسفندماه 99 ساعت 13در فضای مجازی برگزار شد.
 در این کارگاه آموزشی  حجه الاسلام و المسلمین دکتر اخوی استاد کارگاه  به چرایی و چگونگی  خانواده پر مشکل اشاره کرد و به تبیین انواع خانواده پر مشکل از جمله والدین با رابطه معیوب ، ناهماهنگ ، والدین ناهماهنگ با جابجایی نقش ،والدین  غایب، والدین نابالغ، والدین ناسازگار و والدین بیمار و عصبی پرداخت.