به مناسبت روز جهانی زن در ریاضیات و زاد روز زنده­‌یاد مریم میرزاخانی انجام شد:

برگزاری نشست علمی روز جهانی زنان در ریاضیات

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۶:۰۱ کد : ۱۳۰۳۰ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
به مناسبت روز جهانی زن در ریاضیات و زاد روز زنده­‌یاد مریم میرزاخانی نشست علمی توسط گروه ریاضی دانشگاه بیرجند با حمایت دفتر امور بانوان و خانواده دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری نشست علمی روز جهانی زنان در ریاضیات

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در ابتدای این نشست علمی که روز چهارشنبه بیست و دوم اردیبهشت 1400 در سامانه وبینار دانشگاه تشکیل شد دکتر نسیم نصرآبادی، عضو هیأت علمی گروه ریاضی توضیحاتی در مورد بیوگرافی مریم میرزاخانی اولین ایرانی برنده مدال فیلدز و تاریخچه این مدال ارائه کرد. در ادامه نشست، سخنرانی علمی با موضوع "ریاضیات؛ کلید دنیای علم" توسط دکتر نارسیس آفتاب کیانی پژوهشگر ارشد موسسه تحقیقاتی کارولینسکای سوئد ارائه شد. در این سخنرانی که با استقبال خوب شرکت کنندگان مواجه شد، دکتر کیانی بر کاربردهای ریاضی در سایر رشته‌های علوم و مهندسی تأکید کرد و به طور خاص در مورد کاربرد ریاضی در رشته‌های زیست شناسی و پزشکی مطالب ارزنده ای ارائه نمود.