برگزاری جلسه پرسش و پاسخ در دانشکده فنی و مهندسی فردوس

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۷:۴۸ کد : ۱۳۰۶۹ اخبار دانشکده‌ها
جلسه پرسش و پاسخ مسئولان با اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشکده فنی و مهندسی فردوس برگزار شد.
برگزاری جلسه پرسش و پاسخ در دانشکده فنی و مهندسی فردوس

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه پرسش و پاسخ با حضور دکتر واحدی پور، معاونین اداری و مالی و آموزشی، مدیران گروه و اعضای هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی فردوس برگزار شد. در این جلسه دکتر واحدی پور ضمن تبریک عید فطر،  به اعضای هیات علمی و دانشجویان به جهت برگزاری یک نیمسال برگزاری کلاس های آموزشی خدا قوت و دستمریزاد گفت و یادآور شد گرچه زحمات و تلاش های همکاران به منظور آموزش در بستر فضای مجازی ستودنی است ولی نمی تواند همسنگ و همتراز آموزش حضوری باشد. در ادامه دانشجویان به بیان پرسش‌ها، سوالات و ایده‌های خود در زمینه مسائل آموزشی، خوابگاه‌های دانشجویی، برگزاری امتحانات پایان ترم و نحوه ارائه درس در تابستان پرداختند و مسئولین دانشکده نیز با سعه صدر پاسخ سوالات حوزه ی کاری خود را بیان نمودند. در پایان معاونین دانشکده و مدیران گروه به بیان نقطه نظرات خود پرداختند و جلسه با صلوات بر محمد و آل محمد پایان یافت.