برگزاری مراسم بزرگداشت سالروز عروج ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی

۱۲ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۹:۴۱ کد : ۱۳۲۵۵ اخبار برگزیده اخبار ستادی
مراسم بزرگداشت سالروز عروج ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی به صورت مجازی و حضوری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مراسم بزرگداشت سالروز عروج ملکوتی حضرت امام خمینی(ره) بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی ظهر امروز چهارشنبه 12 خرداد 1400 با حضور آیت الله سید صمصام الدین قوامی استاد حوزه و دانشگاه به صورت مجازی و حضوری برگزار شد.
آیت الله قوامی به بیان ابعاد مختلف زندگی امام خمینی(ره) پرداخت و گفت انتخاب حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ۱۴ خرداد انتخاب شایسته‌ای بود چرا که ایشان یک خمینی جوان شده بود و شخصیت جانشین نسخه‌ای برابر اصل با همان ویژگی ها صلابت و قاطعیت و آینده‌نگری به عنوان رهبری دارند.
حجت الاسلام جعفری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند سیره  امام خمینی(ره) را در جهت نجات اسلام دانست و افزود: تمام تلاش و همت امام خمینی (ره) برای ارتقاء جامعه اسلامی و انقلاب اسلامی بود.
وی در ادامه حفظ نظام جمهوریت اسلامی که یادگار امام خمینی است را از اوجب واجبات برشمرد وحضور در پای صندق‌های رأی را برای حفظ این یادگاری لازم و ضروری برشمرد.

آخرین ویرایش۱۳ خرداد ۱۴۰۰