برگزاری مجمع عمومی و دومین دورۀ انتخابات کانون صنفی استادان دانشگاه بیرجند

۲۶ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۳:۱۴ کد : ۱۳۴۲۵ اخبار ستادی
مجمع عمومی و دومین دورۀ انتخابات کانون صنفی استادان دانشگاه بیرجند به صورت مجازی برگزار شد.
برگزاری مجمع عمومی و دومین دورۀ انتخابات کانون صنفی استادان دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، با توجه به خاتمۀ دورۀ سه‌­سالۀ شورای کانون صنفی استادان دانشگاه بیرجند، مجمع عمومی عادی سالیانۀ این کانون در روز چهارشنبه 19 خرداد 1400 با حضور اکثریت اعضای کانون به صورت آنلاین برگزار شد.
همزمان با برگزاری مجمع عمومی، انتخابات شورای کانون صنفی و بازرسین کانون نیز با استفاده از سامانۀ رای‌­گیری الکترونیکی دانشگاه به مدت 24 ساعت انجام شد که در این انتخابات، از بین 110 نفر اعضای صاحب حق رأی کانون، 84 نفر در رای‌­گیری شرکت کرده و از بین 10 نفر نامزدهای عضویت در شورای کانون و دو نفر نامزدهای سمت بازرس کانون، اعضاء به شرح ذیل برای یک دورۀ سه‌­ساله انتخاب شدند.

الف  - اعضای اصلی شورای کانون

1. محمدرضا آقاابراهیمی
  2. حسین خزیمه­‌نژاد
  3. فاطمه طاهرپور
  4. محمدعلی ناصری
  5. علی زراعتکار مقدم
  6. سیدیوسف احمدی بروغنی
  7. سید ناصر رییس‌­السادات

ب- اعضای علی­‌البدل شورای کانون

1. محسن فرشاد
  2. سعید ایل­بیگی

پ – بازرسین کانون

1. بازرس اصلی: هادی سریر
  2. بازرس علی‌­البدل: احمد حاجی‌­زاده.