جلسه تودیع و معارفه اعضای شورای صنفی کارمندان دانشگاه بیرجند

۲۹ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۰ کد : ۱۳۴۳۶ اخبار ستادی
جلسه تودیع و معارفه اعضای شورای صنفی کارمندان دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه تودیع و معارفه اعضای دوره‌های پنجم و ششم شورای صنفی کارمندان دانشگاه بیرجند برگزار شد.
در این جلسه، مهندس محمودرضا تولا، رئیس سابق شورای صنفی ضمن ابراز خرسندی از برگزاری الکترونیکی انتخابات در این دوره، به بحث استقلال شورای صنفی در دانشگاه اشاره کرد و گفت: هدف شورا تعامل با مجموعه مدیریتی دانشگاه در جهت رفع مشکلات کارمندان است.
در ادامه این جلسه اعضای دوره پنجم و ششم به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود در خصوص موارد و مشکلات پیش روی کارمندان پرداختند.
در پایان این جلسه تصمیم گیری در خصوص اعضای دوره ششم انجام شد و بر اساس رأی اعضای حاضر، سکینه راستگو به عنوان رئیس، محمدجواد مشاوری‌نیا به عنوان نائب رئیس و سیدحامد حمیدزاده به عنوان دبیر دوره ششم شورای صنفی کارمندان دانشگاه بیرجند انتخاب شدند.

آخرین ویرایش۲۹ خرداد ۱۴۰۰