آشنایی دانشجویان دانشکده کشاورزی سرایان با مراحل تولید، بازاریابی و فروش
رئیس دانشکده کشاورزی سرایان گفت: دانشکده کشاورزی سرایان اقدام به برگزاری دوره های عملی کرده تا دانشجویان با برعهده گرفتن تمامی مراحل تولید، بازاریابی و فروش محصول علاوه بر تولید با فن بازار آشنایی پیدا کنند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، وزارت علوم به عنوان سیاست گذار حوزه آموزش عالی در دوره اخیر به صورت جدی به موضوع ماموریت گرا کردن دانشگاهها ورود کرده است تا با اتخاذ تدابیر عملی، فاصله دانشگاه و بازار کار کم شود تا دانشجویان بتوانند به بازار کار راه یابند.
براساس این ماموریت، دانشکده کشاورزی سرایان برای آشنایی بیشتر دانشجویان با ایدهپردازی، بازاریابی و استفاده از علم خود در فن بازار اقدام به برگزاری دورههای تولید، بازاریابی و فروش محصولات کرده است.
دکتر مرتضی قربانی، رئیس دانشکده کشاورزی سرایان اظهار کرد: دانشکده کشاورزی سرایان در راستای ماموریت اشتغالزایی و حرکت به سمت دانشگاههای کارآفرین و نسل سوم اقدام به برگزاری دورههای عملی پرورش قارچ خوراکی ارگانیک کرده است.
وی ادامه داد: هدف از برگزاری دورههای عملی پرورش قارچ خوراکی ارگانیک، تولید محصول بدون استفاده از سموم و کودهای شیمیایی، اشاعه و تشویق فرهنگ تغذیه سالم و تامین منبع پروتئینی خالص و نسبتا ارزان و نیز اشتغالزایی دانشجویان است.
رئیس دانشکده کشاورزی سرایان بیان کرد: تمامی مراحل تولید، بازاریابی و فروش محصول بر عهده دانشجویان قرار گرفته تا علاوه بر تولید با فن بازار نیز آشنایی پیدا کنند.
قربانی تصریح کرد: از دیگر برنامههای این دانشکده در این راستا پرورش ماهی، تولید قارچهای دارویی، زعفران ارگانیک و تولید و استفاده از کودهای زیستی است.
وی یادآور شد: امیدواریم با این فعالیتها، دانشجویان با بازار کار بیشتر آشنا شده و پس از فارغالتحصیلی بتوانند به عنوان یک کارآفرین موفق فعالیت کنند.