مدیر جدید امور فرهنگی دانشگاه بیرجند تعیین شد

۱۱ مهر ۱۳۹۷ | ۱۳:۰۹ کد : ۲۰۴ اخبار دانشگاه

طی حکمی از سوی دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر علی زنگویی به عنوان مدیر امور فرهنگی دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در جلسه ای که به منظور معرفی مدیر جدید امور فرهنگی دانشگاه برگزار شد؛ از خدمات دکتر احمد بخشی مدیر پیشین امور فرهنگی دانشگاه تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

دکتر علی زنگویی استادیار گروه معارف اسلامی دانشگاه بیرجند دارای 12 سال سابقه تدریس در دانشگاه های خراسان جنوبی است.

دبیری 2 همایش، راهنمایی و مشاوره 10 پایان نامه کارشناسی ارشد، چاپ 2 مقاله علمی ـ پژوهشی و ارائه 6 مقاله در همایشهای مختلف از جمله سوابق مدیر امور فرهنگی است.

از سوابق اجرایی دکتر زنگویی می توان به معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ، دبیر کمیته انضباطی، مدیر و عضو هسته گزینش دانشگاه بیرجند اشاره کرد.

آخرین ویرایش۱۱ مهر ۱۳۹۷