جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه بیرجند برگزار شد

۱۱ مهر ۱۳۹۷ | ۱۳:۳۹ کد : ۲۰۶ اخبار دانشگاه

جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده ادبیات و علوم انسانی با حضور بیش از 400 دانشجوی نوورود  در محل سالن علامه فرزان، برگزار شد.

در این مراسم دکتر حسن امامی رئیس دانشکده ادبیات و علوم انسانی با خیر مقدم به دانشجویان جدیدالورود،ورود آنها را به عرصه ی علم ودانش تبریک گفت. دکتر محسن آیتی معاون محترم آموزشی دانشگاه نیز با خیر مقدم به دانشجویان به تاریخچه دانشگاه بیرجند اشاره نمود و دانشجویان را به مطالعه و رعایت آیین نامه های آموزشی توصیه کرد.

دکتر مفید شاطری معاون آموزشی دانشکده خلاصه ای از نکات مهم آیین نامه های آموزشی را برای دانشجویان جدید تشریح نمود و توضیحات کلی در خصوص انجمن ها و کانون های علمی ارائه گردید.