دومین کارگاه ارزیابی درونی در دانشگاه بیرجند برگزار شد

۱۴ مهر ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۴ کد : ۲۲۵ اخبار دانشگاه

دومین کارگاه ارزیابی درونی  پنج شنبه 12 مهر ماه 97 در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند این کارگاه با هدف افزایش دانش و مهارت مدیران گروه های آموزشی دانشگاه در خصوص ارزیابی درونی و نحوۀ تدوین برنامه های بهبود کیفیت گروه آموزشی  توسط  مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار گردید.
دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه در آغاز کارگاه یاد شده با اشاره به اهمیت و ضرورت توجه به کیفیت، بر داشتن  نظم و اهمیت زمان در برنامه ریزی تأکید نمود.
دکتر حمید رضا نیلی ثانی، مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه بیرجند آشنایی با فرایند برنامه ریزی بهبود کیفیت گروه آموزشی، کسب مهارت لازم در انجام ارزیابی درونی در گروه های آموزشی، کسب مهارت لازم در نحوه تدوین معیارهای مطلوب ارزیابی گروه آموزشی،کسب مهارت لازم در نحوۀ شناسایی وضعیت موجود گروه بر اساس معیارهای تدوین شده، کسب مهارت لازم در خصوص تدوین اهداف و سیاستهای اجرایی بهبود کیفیت گروه بر اساس شناسایی نقاط قوت و ضعف، کسب مهارت لازم در خصوص تدوین برنامه های عملیاتی بهبود کیفیت گروه  را از اهداف این کارگاه یک روزه ذکر کرد.
شایان ذکر است که اولین کارگاه ارزیابی درونی در سال1386 توسط سازمان سنجش آموزش کشور در دانشگاه بیرجند برگزار شد.