بازدید دانشجویان بین الملل از غرفه دانشگاه بیرجند در جشنواره جذب دانشجویان بین المللی

۱۶ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۸ کد : ۲۳۰۶۵ اخبار ستادی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جمعی از دانشجویان بین المللی از غرفه دانشگاه بیرجند در نخستین جشنواره جذب دانشجویان بین‌المللی بازدید کردند. در این بازدیدها در مورد پتانسیلها، امکانات و تسهیلات دانشگاه بیرجند توضیحاتی به دانشجویان بین الملل ارائه شد.
همزمان با برگزاری نخستین جشنواره جذب دانشجویان بین‌المللی، غرفه معرفی دانشگاه بیرجند در حوزه بین المللی از 15  لغایت 16 اسفند ماه جاری در دانشگاه تربیت مدرس دایر است.