انتصاب دبیر ستاد هفته پژوهش و فناوری استان خراسان جنوبی

۲۳ آبان ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۹ کد : ۲۵۷۷۳ اخبار برگزیده
دکتر جواد قناعت، استاندار و رئیس ستاد استانی هفته پژوهش و فناوری، خراسان جنوبی طی ابلاغی، دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند را به سمت دبیر ستاد هفته پژوهش و فناوری استان خراسان جنوبی منصوب کرد.
انتصاب دبیر ستاد هفته پژوهش و فناوری استان خراسان جنوبی

به گزارش روابط عمومی و اطلاعرسانی دانشگاه بیرجند، در ابلاغ صادره از سوی دکتر جواد قناعت، استاندار و رئیس ستاد استانی هفته پژوهش و فناوری خراسان جنوبی، به دکتر لامعی، رئیس دانشگاه آمده است: در اجرای ماده(3) دستور العمل ستاد استانی هفته پژوهش و فناوری و تفاهم نامه منعقده بین وزارت کشور و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به موجب این ابلاغ به‌عنوان دبیر ستاد  هفته پژوهش و فناوری استان منصوب می شوید، لذا با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری بر امر پژوهش و لزوم توجه بر انجام گام‌های جدید در جهت توسعه فناوری و پژوهش، امید است ضمن هماهنگی با ستاد هفته پژوهش و فناوری استان و تشکیل دبیرخانه ستاد، در خصوص وظایف محوله از جمله ارتباط با ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری و پیگیری برنامه ها، انجام مکاتبات لازم ، ارتباط با مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور و وزارت علوم،تحقیقات و فناوری، نظارت بر فعالیت دبیرخانه‌های ستاد، ایجاد هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی استان ، جمع آوری اطلاعات مورد نیاز و ارسال آن به وزارت کشور و وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری، برگزاری جشنواره ذیل ستاد، بهره گیری از ظرفیت‌های بخش خصوصی و دولتی و...  زمینه ارتقاء پژوهش و فناوری در استان را بیش از پیش فراهم سازید.