برگزاری کارگاه رابطه مؤثر مادران با فرزندان

۲۰ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۸ کد : ۲۶۶۷۲ اخبار ستادی
کارگاه رابطه مؤثر مادران با فرزندان نوجوانان، ﺑﺎ ﻫﻤﮑﺎری ﻣﻌﺎوﻧﺖ ﻓﺮﻫﻨﮕﯽ و  اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ، اﻣﻮر ﺑﺎﻧﻮان و خانواده دانشگاه و مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری ﺑﻪ ﻣﻨﺎﺳﺒﺖ ﻫﻔﺘﻪ ﮔﺮاﻣﯿﺪاﺷﺖ ﻣﻘﺎم زن، با ارائه دکتر لیلا طالب‌زاده شوشتری، استادیار گروه روان‌شناسی دانشگاه بیرجند روز سه‌شنبه ۱۹ دی ۱۴۰۲ ۱۴ برگزار گردید.
برگزاری کارگاه رابطه مؤثر مادران با فرزندان

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این کارگاه مباحث اهمیت رابطۀ مؤثر مادران با فرزندان نوجوان‌، تعریف دوران نوجوانی، ویژگی‌های نوجوانی و ضرورت‌های رشدی و دلایل ویژگی‌های نوجوانان، نیازهای مهم دوران نوجوانی، راهکارهایی برای ارتباط مثبت والدین با نوجوانان، قوانین طلایی و بایدهای ارتباط با نوجوانان و نیز نبایدهای ارتباط با نوجوانان ارئه و توضیح داده شد. در انتهای جلسه به سئوالات شرکت‌کنندگان پاسخ داده شد.