جلسه مشترک معاونت دانشجویی و معاونت آموزش، پژوهش و برنامه ریزی اداره کل فنی و حرفه‌ای استان

۲۳ دی ۱۴۰۲ | ۱۳:۱۹ کد : ۲۶۷۰۷ اخبار ستادی
جلسه مشترک معاون و مدیر محترم دانشجویی با معاون آموزش، پژوهش و برنامه ریزی اداره کل فنی و حرفه ای استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند،  جلسه مشترک دکتر موسوی، معاون دانشجویی و دکتر چهکندی، مدیر دانشجویی به منظور ارتقا سطح مهارت های حرفه ای دانشجویان ساکن در سراهای دانشجویی،  نشست مشترکی با حضور مهندس حق پرست معاون آموزش، پژوهش و برنامه ریزی اداره کل فنی و حرفه ای استان و برخی از کارشناسان این اداره در دفتر معاون محترم دانشجویی دانشگاه برگزار شد. با توجه به اوقات فراغت دانشجویان ساکن در خوابگاه، طرفین در ارتباط با امکان برگزاری دوره های مهارت افزایی در سطح سراهای دانشجویی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

آخرین ویرایش۲۳ دی ۱۴۰۲