به مناسبت دهه مبارک فجر برگزار شد:

پیاده روی کارکنان دانشگاه بیرجند

۲۳ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۷ کد : ۲۶۹۹۵ اخبار ستادی
 پیاده روی کارکنان دانشگاه بیرجند روز دوشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۲ به همت بسیج خاتم الانبیاء(ص)، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و معاونت فرهنگی و اجتماعی از مقابل سازمان مرکزی تا مسجد امام جعفرصادق(ع) برگزار شد.
پیاده روی کارکنان دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مراسم پیاده روی کارکنان دانشگاه، ابتدای ساعت کاری از مقابل سازمان مرکزی تا مسجد امام جعفرصادق(ع) دانشگاه برگزار شد. حاضران در این پیاده روی در بدو ورود به مسجد در مزار شهید گمنام حاضر شدند و ضمن قرائت فاتحه با شهیدان عهد و پیمان دوباره بستند.  در ادامه این مراسم زیارت عاشورا  توسط همکاران قرائت گردید.  همچنین در این مراسم، سرهنگ قاسمی فرمانده بسیج ادارات به سخنرانی پرداخت.
برگزاری قرعه کشی در بین شرکت کنندگان از دیگر برنام‌های این مراسم بود که بر این اساس، محمود غلام نژاد، یوسف خانی نژاد و حوریه شیرازی به عنوان برندگان معرفی شدند.

آخرین ویرایش۲۳ بهمن ۱۴۰۲