پذیرش دانشجو در رشته مهندسی سیستم‌های انرژی(گرایش سیستم‌های انرژی)

۲۱ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۰ کد : ۲۷۱۹۵ اخبار ستادی
شورای گسترش آموزش عالی با پذیرش دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی سیستم‌های انرژی(گرایش سیستم‌های انرژی) در دانشگاه بیرجند موافقت کرد.
پذیرش دانشجو در رشته مهندسی سیستم‌های انرژی(گرایش سیستم‌های انرژی)

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، شورای گسترش آموزش عالی با پذیرش دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد در رشته مهندسی سیستم‌های انرژی(گرایش سیستم های انرژی) در دانشگاه بیرجند موافقت کرد.
دکتر سیدجواد حسینی واشان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با اعلام خبر موافقت شورای گسترش آموزش عالی با پذیرش روزانه دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی سیستم های انرژی گرایش سیستم های انرژی در دانشگاه بیرجند، افزود: ‏ایجاد رشته مذکور با توجه به سیاست‌های کلان توسعه رشته‌ها صورت گرفته است و از آنجایی که این رشته در سطح دانشگاه‌های منطقه وجود ندارد، رشته مذکور مزیتی برای دانشجویان و توسعه منطقه خواهد بود.
دکتر حسینی‌واشان ضمن تبریک کسب این موفقیت به خانواده دانشگاه بیرجند از تلاش‌های دکتر علی سعیدی، عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی، دکتر هادی پورشافعی، مدیر برنامه ریزی و توسعه آموزشی و آسیه شنیده، کارشناس مسئول مدیریت برنامه ریزی و توسعه آموزشی بابت پیگیری کسب مجوز رشته  مذکور  تقدیر و تشکر کرد.