فراخوان پذیرش بدون آزمون در مقطع دکتری

۲۸ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۱:۰۵ کد : ۲۷۳۶۰ اطلاعیه ها اطلاعیه های مهم اطلاعیه دانشجویی
فراخوان پذیرش بدون آزمون در مقطع دکتری

به اطلاع متقاضیان پذیرش بدون آزمون در مقطع دکتری در رشته گرایش های " مهندسی عمران – سازه ، علوم و مهندسی آب گرایش آبیاری و زهکشی، علوم زمین – پترولوژی، علوم و مهندسی باغبانی گرایش فیزیولوژی تولید و پس از برداشت گیاهان باغبانی " می‌­رساند، افرادی که حائز شرایط پذیرش بدون آزمون بر اساس آیین نامه شماره 307862 مورخ 17 دی ماه 1401 و جداول دکتری (فایل های پیوست) می­باشند، حداکثر تا مورخ 15 اردیبهشت 1403 به سایت dnjy.birjand.ac.ir/talent/auth/startpage مراجعه و فرایند ثبت نام خود را تکمیل نمایند.
دانشجویان دانشگاه بیرجند با مراجعه به سامانه پویا با ورود نام کاربری و رمز عبور خود در قسمت آموزشی – استعداد درخشان – ثبت نام استعداد درخشان فرایند ثبت نام خود را تکمیل نمایند. در صورت بروز مشکل یا هرگونه سوالی از ساعت 12 تا 13  با تلفن 31023412-056 تماس حاصل فرمایند.

آیین نامه دکتری

جداول دکتری

رشته‌های دارای ظرفیت پذیرش استعدادهای درخشان در مقطع دکتری

ضمنا متقاضیان پذیرش بدون آزمون دکتری در سایر رشته‌های دایر در دانشگاه بیرجند (فایل پیوست) که در بازه ثبت نام موفق به ثبت نام نشده اند تا مورخ 1403/2/15 می‌توانند با مراجعه به سامانه ثبت نام خود را تکمیل نمایند.

آخرین ویرایش۲۸ فروردین ۱۴۰۳