برگزاری مرحله مقدماتی بیست و نهمین المپیاد غیرمتمرکز علمی ـ دانشجویی منطقه ۹ کشور

۲۷ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۷۳۶۲ اطلاعیه ها اطلاعیه های مهم اطلاعیه دانشجویی

بدین وسیله به اطلاع دانشجویان شرکت کننده در مرحله مقدماتی بیست و نهمین  المپیاد غیرمتمرکز علمی ـ دانشجویی منطقه 9 کشور می‌رساند آزمون مرحله مقدماتی بیست و نهمین المپیاد غیر متمرکز علمی – دانشجویی منطقه 9 کشور روز جمعه مورخ 31 فروردین 1403 از ساعت 8 صبح لغایت 18 بعدازظهر طبق برنامه اعلامی سازمان سنجش آموزش کشور در دانشگاه بیرجند ـ سالن مهندس امینی (واقع در مانا 3) برگزار می شود. دانشجویان گرامی باید یک ساعت قبل از شروع آزمون در محل حضور داشته باشند. ضمنا" کارگاه آموزشی " آشنایی با نحوه برگزاری آزمون المپیاد و مدیریت استرس" روز چهارشنبه مورخ 29 فروردین 1403 از ساعت 12 لغایت 14 در محل سالن سمعی و بصری کلاس‌های مشترک دانشکده علوم برگزار خواهد شد.

آخرین ویرایش۲۷ فروردین ۱۴۰۳