مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده هنر برگزار شد

۱۸ مهر ۱۳۹۷ | ۱۷:۴۱ کد : ۲۸۳ اخبار دانشگاه

جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده هنر  با حضور بیش از 150 دانشجوی نو ورود و جمعی از اساتید دانشکده هنر  در محل سالن شهید بهشتی، برگزار شد.

در این مراسم دکتر حسین بارانی رئیس دانشکده هنر ضمن معرفی دانشکده، ورود  دانشجویان جدیدالورود را به عرصه ی علم ودانش تبریک گفت.

دکتر عباس عابدی معاون اداری و مالی دانشگاه، ضمن خیرمقدم به دانشجویان نوورود آنها را با ویژگی های دانشجوی کارآفرین آشنا نمود.

دکتر محمدعلی بیدختی معاون آموزش دانشکده هنر، دانشجویان را به مطالعه و رعایت آیین نامه های آموزشی تشویق نمود.

وی در ادامه گزارشی در خصوص انجمن های علمی  و چگونگی عضویت و بهره مندی دانشجویان از امکانات و داشته های انجمن ها ارائه کرد.

معرفی دانشکده توسط رئیس اسبق دانشکده هنر، برگزاری مسابقه فرهنگی، معرفی و تقدیر از نفرات برتر کنکور سال 1397 که دانشکده هنر را برای ادامه تحصیل انتخاب نموده اند از دیگر بخش های این مراسم بود.