جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی در دانشگاه بیرجند برگزار شد

۱۹ مهر ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۹ کد : ۲۸۴ اخبار دانشگاه

جلسه پرسش و پاسخ به دعوت شورای صنفی دانشجویان دانشگاه بیرجند شب گذشته در تالار ولایت این دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند و دکتر محمد قادر قادری معاون دانشجویی در جمع دانشجویان حاضر شدند و ضمن شنیدن سخنان ،مطالبات دانشجویان در زمینه آموزش، رفاه، خوابگاه ، تغذیه، ایاب و ذهاب و ... به پرسش های مطرح شده پاسخ دادند.

در آغاز جلسه نماینده شورای صنفی دیدگاههای خود در باره مطالبه گری دانشجویی و بیداری دانشجویی را بیان کرد.

دکتر خامسان ضمن بیاناتی در خصوص توقعات دانشجویی از مجموعه دانشگاه و موضوع کارآفرینی ، در پاسخ به پرسش دانشجویان در این خصوص گفت: به زودی مرکز آموزش و بافت گلیم با همت دانشگاه بیرجند راه اندازی می شود و دانشجویان علاقه مند به کار می توانند ضمن آموزش به رفع مشکلات اقتصادی خود بپردازند. دکتر قادری معاون دانشجویی دانشگاه تاکید کرد: دانشجویان تشکلها و انجمن ها مهمترین مشاوران من بوده و هستند.