دیدار دبیر هیأت عالی نظارت بر تخلفات اداری سازمان امور استخدامی کشور با رئیس دانشگاه بیرجند

۰۲ تیر ۱۳۹۸ | ۰۹:۵۸ کد : ۳۸۰۲ اخبار ستادی
دکتر فردین خرازی دبیر هیأت عالی نظارت بر تخلفات اداری سازمان امور استخدامی کشور و رئیس کارگروه صیانت از حقوق شهروندی با دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند شب گذشته "اول تیر۱۳۹۸" در اتاق جلسات حوزه ریاست دیدار و گفتگو کرد.
دیدار دبیر هیأت عالی نظارت بر تخلفات  اداری سازمان امور استخدامی کشور با رئیس دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر خامسان رئیس دانشگاه بیرجند با اشاره به پتانسیل ها و قابلیت های دانشگاه بیرجند گفت: تربیت نسل متعهد و متخصص مهم ترین رسالت دانشگاه است.

رئیس دانشگاه بیرجند با تأکید بر سرمایه های انسانی هر سازمان افزود: تعداد زیادی از کارمندان دانشگاه تا سال 1400 بازنشسته خواهند شد و نیاز است سازمان اداری و استخدامی کشور در جذب نیرو با دانشگاه بیرجند همکاری داشته باشد.

دکتر خامسان با تأکید بر سابقه آموزش عالی در خراسان جنوبی اعلام کرد : سرمایه گذاری اصلی استان باید در بخش آموزش عالی باشد.

دکتر خرازی همچنین دانشگاه بیرجند را قطب علمی شرق کشور دانست و گفت: این دانشگاه دارای شاخصه های مثبتی در تمامی زمینه ­ها است.

در این دیدار دکتر حمیدرضا نیلی ثانی مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه، دکتر سامان فرزین مدیر روابط عمومی دانشگاه و کوروش آموزگار معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی نیز حضور داشتند.