دیدار پروفسور اکسل کلاین استاد تمام دانشگاه کلن با معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه

۱۱ تیر ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۲ کد : ۳۹۵۳ اخبار ستادی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در دیدار پروفسور اکسل کلاین استاد تمام دانشگاه کلن با دکتر حمیدرضا نجفی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، زمینه های همکاری دو جانبه در زمینه های تحقیقاتی و فناوری بررسی شد.
در این جلسه، پروفسور اکسل کلاین عضو هیأت علمی وابسته دانشگاه بیرجند با ارائه گزارشی از بازدید خود از امکانات گروه شیمی دانشگاه و ملاقات خصوصی با اعضای هیات علمی این گروه، زمینه های تحقیقاتی دو جانبه را بسیار زیاد دانست.
دکتر نجفی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه نیز ضمن استقبال از انجام تحقیقات مشترک ابراز امیدواری کرد تا همکاری های علمی دو جانبه بیش از پیش گسترش یابد.