پایان رقابت داوطلبان آزمون سراسری در دانشگاه بیرجند

۱۴ تیر ۱۳۹۸ | ۱۸:۳۵ کد : ۳۹۸۵ اخبار ستادی
زنگ پایان ماراتن دو روزه آزمون سراسری با برگزاری کنکور سراسری در گروه آزمایشی زبان های خارجی در دانشگاه بیرجند به صدا درآمد.
پایان رقابت داوطلبان آزمون سراسری در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، آزمون سراسری در گروه آزمایشی زبان های خارجی با حضور 837 داوطلب عصر روز جمعه 14 تیر 98 در دانشکده علوم دانشگاه بیرجند برگزار شد.
در آزمون گروه آزمایشی زبان های خارجی 534 داوطلب خانم و 303 داوطلب آقا در دانشگاه بیرجند به رقابت پرداختند.
در آزمون سراسری سال جاری از 15996 داوطلب خراسان جنوبی تعداد  6673 داوطلب در دانشگاه بیرجند به رقابت برای ورود به  دانشگاه ها و موسسات آموزش پرداختند.
بیشترین تعداد داوطلبان آزمون سراسری سال 98 در حوزه آزمون دانشگاه بیرجند حضور داشتند و 9323 داوطلب دیگر در 10 حوزه آزمون در شهرهای بشرویه، خوسف، درمیان، زیرکوه، سرایان، سربیشه، طبس، فردوس، قاینات، نهبندان رقابت نمودند.
کارنامه اولیه آزمون سراسری در دهه دوم مردادماه ۹۸ منتشر می‌شود. همچنین نتایج نهایی این آزمون در نیمه دوم شهریور ماه جاری از طریق سایت سازمان سنجش و آموزش کشور اعلام خواهد شد.