رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در جمع خبرنگاران عنوان کرد؛

توجه ویژه وزارت علوم به بهبود امکانات و تجهیزات و جذب نیروی متخصص

۱۹ تیر ۱۳۹۸ | ۱۹:۲۴ کد : ۴۰۴۹ اخبار ستادی
دکتر زاهدی در جمع خبرنگاران، هماهنگی و همدلی بین مسئولین دستگاههای اجرایی قاین وجود دارد که این موضوع جای تقدیر و خوشحالی دارد.
توجه ویژه وزارت علوم به بهبود امکانات و تجهیزات و جذب نیروی متخصص

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر زاهدی،رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در پایان سفر یکروزه خود به شهرهای قاین و زیرکوه در جمع خبرنگاران گفت: در مجموع هماهنگی و همدلی بین مسئولین دستگاههای اجرایی قاین وجود دارد که این جای تقدیر و خوشحالی دارد. وی در ادامه اعلام کرد: وزارت علوم،، تحقیقات و فناوری بایستی به دو مقوله امکانات و تجهیزات و جذب نیروی متخصص توجه ویژه ای داشته باشد. وی در پاسخ به مسائل و مشکلات آموزش و پرورش گفت: آموزش و پرورش بایستی نسبت به بهسازی، ،نوسازی ومقاوم سازی مدارس پای کار بیاید و ان شا الله این اتفاق خواهد افتاد. وی در خصوص جذب اعتبارات در جهاد دانشگاهی گفت: ان شا الله در سال 99 با کسب مجوز های لازم توسط مسئولین استانی،بودجه لازم در اختیار جهاد دانشگاهی و مراکز پژوهشی زیرمجموعه آن قرار خواهد گرفت.