بازدید مدیرکل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم از پروژه های در حال احداث دانشگاه بیرجند

۲۰ تیر ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۳ کد : ۴۰۵۷ اخبار ستادی
دکتر اسماعیلی مدیر کل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه سفر خود به بیرجند پیش از ظهر امروز از پروژه های در حال احداث دانشگاه بیرجند بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در این بازدید دکتر اسماعیلی مدیر کل نظارت بر طرح های عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به همراه دکتر سیدوحید اسلامی معاون اداری و مالی دانشگاه بیرجند، مهندس علی یعقوبی مدیر طرح های عمرانی دانشگاه و دکتر ناصری، از طرح های عمرانی دانشگاه بیرجند بازدید به عمل آوردند.

دکتر اسماعیلی علاوه بر بازدید از پروژه های عمرانی دانشگاه در این بازدید در جریان روند اجرایی این پروژه ها و درخواست ها و نظرات مدیران دانشگاه قرار گرفت.

آخرین ویرایش۲۰ تیر ۱۳۹۸