به همت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار شد؛

کارگاه آموزش و یادگیری الکترونیکی؛ تجارب و چشم اندازها

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۲۰:۲۷ کد : ۷۸۶۱ اخبار ستادی
به مناسبت هفته سرآمدی آموزش و بزرگداشت مقام استاد کارگاه آموزش و یادگیری الکترونیکی؛ تجارب و چشم اندازها با حضور بیش از ۸۰ عضو هیأت علمی و مدرس مدعو دانشگاه بیرجند بعدازظهر امروز سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۸ به‌صورت مجازی برگزار شد.
کارگاه آموزش و یادگیری الکترونیکی؛ تجارب و چشم اندازها

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این کارگاه که با حضور معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی  دانشگاه برگزار گردید، چشم اندازهای آموزش‌های الکترونیکی در دوران پس از کرونا  توسط دکتر سیدعلی‌اکبر صفوی  رئیس کارگروه آموزش الکترونیکی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری معرفی شدند.
دکتر صفوی استاد دانشگاه شیراز در این کارگاه که از طریق سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه بیرجند برگزار می‌شد تجارب مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه شیراز در زمینه آزمایشگاه مجازی و آزمون الکترونیکی را با شرکت کنندگان در میان گذاشت.
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه همزمان با دهه سرآمدی آموزش و تجلیل از مقام اساتید سلسله جلسات و کارگاه‌های آموزشی متعددی را از طریق سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه برگزار می نماید.