برگزاری سلسه نشست‌های همفکری و هم‌اندیشی راه‌اندازی مرکز کاریابی تخصص و مشاوره شغلی

۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۶ کد : ۷۹۹۳ اخبار ستادی
سلسله نشست‌های همفکری و هم‌اندیشی راه‌اندازی مرکز کاریابی تخصصی و مشاوره شغلی با حضور دکتر علی سعیدی مدیر دفتر ارتباط با صنعت و جامعه  و مهندس هشیار مقدم مدیر مراکز رشد پارک علم و فناوری استان چهارشنبه ۱۷ و شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ به صورت مجازی برگزار شد.

به گزاش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، سلسله نشست‌های همفکری و هم‌اندیشی راه‌اندازی مرکز کاریابی تخصصی و مشاوره شغلی با هدف شروع همکاری دانشگاه بیرجند و پارک علم و فناوری به منظور راه‌اندازی مرکز کاریابی تخصصی و مشاوره شغلی در زیست بوم و تدوین برنامه جامع مشاوره تحصیلی و شغلی دانشجویان در طول دوره تحصیلی خود و ارائه مشاوره‌های تخصصی مشاغل و  نیازمندی‌های شغلی برگزار شد.

در ادامه جلسه دکتر فرهادیان مسئول مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی و دکتر فوادالدینی مسئول مرکز اشتعال‌زایی و کارآفرینی  نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص روند همکاری و هم‌راستایی فعالیت‌های آن مراکز با مرکز کاریابی تخصصی و مشاوره شغلی پیشنهاداتی بیان کردند.

شایان ذکر است، این سلسه جلسات تا تصمیم‌گیری نهایی و انعقاد تفاهم‌نامه مشترک با پارک و کلینیک صنعت ادامه خواهد داشت.